Oud-leerlingenbijeenkomst 2012
Lees hier alles wat je moet weten over de oud-leerlingenbijeenkomst op 6 oktober. Tot dan!
Beste oud-leerlingen,

Ook dit jaar organiseren wij terug een bijeenkomst om jullie collega's uit je Don Boscotijd nog eens terug te zien. Na het succes vorig jaar, hebben wij besloten om de bijeenkomst opnieuw op school te laten doorgaan.

Het concept blijft dus hetzelfde als vorig jaar, maar toch zijn er een aantal aanpassingen. De bijeenkomst gaat nog steeds door in de refter van het Don Boscocollege, en dit jaar zul je kunnen smullen van verschillende pastasoorten en -sauzen voor een zeer schappelijke prijs.

Daarnaast hebben wij opnieuw voor een concert gezorgd.Dit jaar zullen de mannen van The Lumbers het mooie weer maken op onze avond. Deze band van oud-leerlingen heeft reeds heel wat naam en faam, zo stonden zij vorig jaar op Student Welcome Concert. Zij zullen hun set starten om 22u en rekenen op zo veel mogelijk volk.

Tussendoor proberen wij net zoals vorig jaar herinneringen op te halen van die goeie oude tijd. Dit jaar zal dat gebeuren aan de hand van een grote fotoreportage. Wij hebben geprobeerd het hele fotoarchief van alle Don Boscoreizen uit te spitten en zullen de hele avond door een doorlopende reportage vertonen. Zeker de moeite om eens te komen kijken!

Je hoort het dus, spreek af met vrienden en vriendinnen en probeer massaal aanwezig te zijn op 6 oktober vanaf 19u30 op de oud leerlingbijeenkomst in de refter van onze school.

Tot dan!

Oud-Leerlingenbond
dinsdag 02 juni 2020
Leden loginPaswoord vergeten
Account aanvragen
Links 1. DBK
2. Donbosco.be
3. Privacyverklaring